Reiniging bakplaten

          

Pyrox biedt industriële bakkerijen en reinigingsfirma’s complete systemen aan voor de reiniging van industriële bakkerij producten. Dit kan gaan van het reinigen van allerlei ophangsystemen en bakframes  tot zwaar verontreinigde bakplaten. De Pyrox laag-zuurstof reiningingsoven  is hiervoor uitermate goed geschikt en kan onder andere gebruikt worden om bakplaten te ontvetten. Daarnaast kan de Pyrox reinigingsoven ook op zeer hoge temperatuur de siliconen, teflon of andere afdeklagen volledig laten verwijderen. Mits een korte voorbehandeling kunnen nadien de bakplaten opnieuw van een coating worden voorzien.

De ovens kunnen desgewenst worden uitgerust met speciale filtersystemen voor HF en HCl.  Bij deze toepassing wordt elke oven uitgerust met een zuurstof meting en regeling op de nabrander.

Reinigingsproces binnen uw industriële bakkerij of reinigingsfirma

Een totaal reinigingsproces voor industriële bakkerijen bestaat uit de voorbehandeling, het verwijderen van resten en de nabehandeling. Aangezien het reinigingsproces binnen de onderneming plaatsvindt is er, in vergelijking met uitbesteding, geen transport meer nodig en zijn de materialen sneller gereinigd en klaar voor gebruik. Hierdoor bent u in staat om snel en efficient de productie te laten verlopen. Daarnaast verlengt u de levensduur van uw producten in vergelijking met traditionele reiniging. Verder biedt de Pyrox laag zuurstof reinigingsoven u de volgende voordelen:

  • Snelle reiniging van bakplaten/vormen of andere bakkerij producten
  • Langere levensduur van de gereinigde materialen
  • Optimale resultaten afgestemd op uw wensen
  • Vakkundig advies op maat
  • Technische ondersteuning en onderhoud
  • etc.

Wenst u meer informatie te ontvangen over de producten en diensten voor de industiële bakkerijen? Contacteer ons en wij nemen contact met u op.

reinigingsproces kopie